NIEUWSTivoli Audio

Wijziging distributie Tivoli Audio


Redactie HiFi.nl | 04 februari 2013 | Tivoli Audio

Distributie van Tivoli Audio is met ingang van 1 januari jl. in handen van Tivoli Audio Cooperatief U.A. Voorheen was het Amerikaanse audiomerk onderdeel van het aanbod van importeur Audiac.

De exclusieve distributie van Tivoli Audio via Audiac is met ingang van 1 januari van dit jaar beëindigd. De vertegenwoordiging zal voortaan geschieden door Tivoli Audio Coöperatief U.A. In de aankomende periode zal Audiac geleidelijk haar Tivoli Audio voorraad afbouwen. De service en garantie verplichtingen op reeds door haar geleverde Tivoli producten blijft Audiac verzorgen. 

"We bedanken iedereen bij Audiac hartelijk voor alles wat zij in de afgelopen jaren voor Tivoli Audio gedaan hebben," meldt Tivoli CEO Tom DeVesto. "Toch hebben we gemeend te moeten besluiten om de distributie van ons merk in eigen hand te nemen. Dat leidt onder meer tot directere contacten met onze eindgebruikers en eigen dealernetwerk, wat zowel het merk als de producten alleen maar ten goede kan komen."

Tivoli Audio Cooperatief U.A. is het Europese hoofdkantoor, gevestigd aan de Mariaplaats in Utrecht. Het centrale magazijn bevindt zich in Almere. Het snel groeiende* internationale team aan de Mariaplaats laten weten haar volledige support aan de consumenten en zakelijke relaties in de Benelux te geven.

Contact information:
Tivoli Audio Coöperatief U.A.
Nederlands en Franstalig verkoopteam: Simon en Vivien
Mariaplaats 3, 3511 LH Utrecht
Phone +31 (0)30 -232 0700
Mail: mail@tivoliaudio.nl
Website / Special Page
*Jobs: http://tivoliaudio.nl/about-careers/

EDITORS' CHOICE