NIEUWSLinn

AudioXperience Linn Lounge met Mark Knopfler


Redactie HiFi.nl | 25 februari 2013 | Linn

Liefhebbers van goed geluid n van Mark Knopfler zijn bij dezen geadviseerd dinsdag 5 maart in de agenda te zetten; het is dan namelijk bij AudioXperience in Nuenen te doen, waar het team ter plaatse je graag laten horen hoe het werk van de(voormalig) Dire Straits-frontman k kan klinken.

Het werk van Knopfler -specifiek het album Privateering- zal in Studio Master kwaliteit worden afgespeeld op een muzieksysteem van Linn.

Een medewerker van Linn is bovendien aanwezig om meer te vertellen over de artiest in het algemeen en de beluisterde opnamen in het bijzonder. "Want of het nu gaat om de laatste Studio Master release, een track van Spotify of een bioscoopfilm; met een muzieksysteem van Linn ben je gegarandeerd van de best mogelijke weergave."

De vorige editie, rond de oude rockers van The Stones

Belangstellenden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom bij AudioXperience. Om 20u start het officile programma. Zoals je van ons gewend bent, wordt ook de inwendige mens niet vergeten, laat de speciaalzaak uit Nuenen nog weten.

Wel verzoeken Martijn en Erik van AudioXperience je je komst aan te kondigen via info@audioxperience.com of een telefoontje naar 040-2906344. Je vindt AudioXperience op Spegelt 66 in Nuenen.

Kijk ook eens op de AudioXperience Special

EDITORS' CHOICE