NIEUWSJabra

Jabra introduceert nieuwe headphones


Redactie HiFi.nl | 26 februari 2013 | Jabra

Eerder dit jaar kondigde Jabra haar nieuwe headphones al aan, inmiddels hebben ze ook de Nederlandse markt bereikt. De Revo, de Revo Wireless en de Vox zijn de nieuwste modellen, volgens de fabrikant "gemaakt om gebruikt en misbruikt te worden - elke dag, de hele dag."

Het Scandinavische design van het merk komt in de verschillende modellen terug. Dankzij de gevoerde hoofdband en oorschelpen met memory foam van de Revo en de Revo Wireless en de verwisselbare EarGels van de Vox moeten de headphones zonder problemen langdurig gebruikt kunnen worden. Het geluid van alle drie de sets wordt versterkt door de Jabra Sound App met Dolby Digital Plus, ontstaan uit een samenwerking tussen Jabra en Dolby Laboratories. 

Revo & Revo Wireless
De Revo en Revo Wireless zijn over-ear headphones met een aluminium frame, stalen scharnieren en een barst bestendige hoofdband, ontworpen voor intensief gebruik. De Revo Wireless biedt draadloze vrijheid, zonder in te leveren op geluidskwaliteit. Met de draaitafelbediening op de rechteroorschelp kun je muziek en telefoongesprekken makkelijk afwisselen.

Vox
De kleine Jabra Vox is dankzij gecoate kabels en de SnagIt magneten gegarandeerd tangle­­­­-free. Dat zouden we graag eens ondervinden, overigens - gezien de onvoorstelbare manieren waarop onze in-ears steeds uit onze jaszakken tevoorschijn komen, ongeacht hoe netjes opgerold ze erin gegaan zijn...

De nieuwe lijn wordt wereldwijd gelanceerd tijdens Mobile World Congress in Barcelona van 25 tot en met 28 februari 2013. De prijzen variëren van € 99,95 voor de Jabra Vox, tot € 199,95 voor de Jabra Revo en € 249,95 voor de Revo Wireless. Kijk voor meer informatie op de website van het merk.

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Nieuws
  Video: Introductie Bowers & Wilkins PX hoofdtelefoon
  Nieuws
  lees meer »
 • Review
  Review Pro-Ject Pre box S2 Digital
  Review
  lees meer »