NIEUWS

Smart Audio ook op Nationale AV-dagen


Redactie HiFi.nl | 26 februari 2013

Mooi nieuws rond de Nationale AV-dagen, zaterdag 6 en zondag 7 april in Veldhoven: importeur Smart Audio heeft zich ook gemeld bij het bestaande deelnemersveld. We mogen de merken Focal, Inakustik en ArtSound er dus ook verwachten.

Omdat de organisatie van de Nationale AV-dagen de beleving centraal staat in het eerste weekend van april, kunnen we ook van deze importeur 'hands-on' presentaties verwachten. Zelf ervaren hoe de Spirit One hoofdtelefoon klinkt, of wat voor muziek je uit de portable audio producten uit het gamma van Smart Audio mag verwachten, is bij dezen aan het programmaboekje toegevoegd. Ook aanwezig, last but zeker not least, de Focal Utopia, de bijzondere Franse speakers die gedemonstreerd zullen worden met ondersteuning van Utopia Center iEar’ in Tilburg.

 

Focal Spirit One

In het kader van deze aankondiging komt Smart Audio ook meteen met een nieuwtje: de Spirit One hoofdtelefoon is ook in een rode uitvoering uitgebracht. Na de introductie van de variant in Alu/Black, volgde eind 2012 al snel de Spirit One Wit. Door het wereldwijde succes (meer dan 50.000 stuks!) komt nu de hippe Spirit One ‘ROOD’.

Smart Audio: "De Spirit One heeft in korte tijd een belangrijke plaats veroverd in de hoofdtelefoon markt. Met een Eisa award, een ‘Best Buy award’ en vele andere awards en aanbevelingen (onder meer door Apple), onderscheidt de Spirit One zich in zijn prijsklasse.De prachtige afwerking, een geweldig geluid, passieve noise-cancelling van 20dB, bediening van o.a. de iPhone, iPad en iPod in de aansluitkabel en de handige reis-etui maken de Spirit One tot de meest complete en betaalbare hooftelefoon."

Advies verkoopprijs € 199,95

Door onze redactie al gespot in Las Vegas

De beurs zal beiden dagen geopend zijn van 10 tot 18u. Zowel de toegang als de parking zijn gratis, wanneer je je  via deze linkgeregistreerd hebt. Zonder registratie is de entree tien euro. 

Nationale AV-Dagen
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Website

REGISTREER JE HIER

EDITORS' CHOICE