NIEUWSYamaha

Yamaha op Nationale AV-dagen 2013


Redactie HiFi.nl | 04 maart 2013 | Yamaha

Over ruim vijf weken staan de Nationale AV-dagen alweer in de agenda. Of eigenlijk, daar staan ze natuurlijk al in. Maar zaterdag 6 en zondag 7 april vinden ze daadwerkelijk plaats. Aan ons om in de tussentijd de diverse deelnemers voorbij te laten komen. 

Voor de aankondiging van Yamaha willen we ons graag beroepen op de woorden van de organisatie. Die legt namelijk haarfijn uit waarom het merk van de partij is, en waarom het aanleiding op zich is richting de Koningshof in Veldhoven te komen: 

Bij Yamaha staat de beleving van audio en video centraal, zowel op puur entertainend als professioneel vlak. In het assortiment muziekinstrumenten is zowat alles te vinden voor musici en hun gezinnen met piano's, drums, gitaren, ... Maar ook wie thuis een home cinema ervaring wil creëren is bij Yamaha aan het juiste adres!

Home Theatersystemen, Hifi componenten en hoofdtelefoons, voor ieder wat wils. Bij de muziekproductietools spotten we synthesizers, software, interfaces, recorders, mengtafels en meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om een stevig feestje te bouwen ... Ook voor het meer serieuze werk zit je goed bij Yamaha met heel wat professioneel audioapparatuur gaande van processors en eindversterkers tot luidsprekers. Hou je van muziek? Dan hou je van Yamaha!

De beurs zal beiden dagen geopend zijn van 10 tot 18u. Zowel de toegang als de parking zijn gratis, wanneer je je via deze link geregistreerd hebt. Zonder registratie is de entree tien euro. De complete lijst deelnemers vind je hier.

Nationale AV-Dagen
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Website

REGISTREER JE HIER

MERK

EDITORS' CHOICE