NIEUWSDynaudio

Dynaudio op Nationale AV-dagen 2013


Redactie HiFi.nl | 21 maart 2013 | Dynaudio

Op zaterdag 6 en zondag 7 april organiseert Audiovideo2day, in samenwerking met diverse mediapartners, een audiovisuele beurs in het vertrouwde Koningshof in Veldhoven: de Nationale AV-dagen. We laten de diverse deelnemers één voor één voorbij komen, en belichten vandaag de plannen van Dynaudio

Desgevraagd weet Edwin Vlieger namelijk het volgende te melden met betrekking tot de aanwezigheid van het Deense audiomerk. "Het plan is als volgt; in de grote ruimte willen we de gloednieuwe Evidence Platinum gaan demonstreren (primeur voor NL), aangestuurd door een hele dikke set van Chord Electronics." De Evidence Platinum is het nieuwe paradepaardje, met "een hogere graad van verfijning in combinatie met de innovatieve Dynaudio Directivity Control (DDC) technologie en uiteraard de Dynaudio drivers die je een ongehoorde luisterervaring beloven." Dynaudio ontwikkelde de 18W75 Evidence woofers specifiek voor dit model, en plaatste ook nieuwe Esotar2 tweeter. "Dichter tot de puurste muziek dan ooit."

"Deze set wordt afgewisseld met een demo van de Xeo 3 (zoals op de New Music Show in Brussel). In de glazen foyer maak ik een opstelling van Xeo en laten we modellen uit de Dynaudio-reeks zien. Daarbij is ook het plan om een Volkswagen met een Dynaudio Sound Systeem neer te zetten..."

De beurs zal beiden dagen geopend zijn van 10 tot 18u. Zowel de toegang als de parking zijn gratis, wanneer je je via deze link geregistreerd hebt. Zonder registratie is de entree tien euro. De complete lijst deelnemers vind je hier.

Nationale AV-Dagen
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Website

REGISTREER JE HIER

MERK

EDITORS' CHOICE