NIEUWSJK Acoustics

JK Acoustics op Nationale AV-dagen 2013


Redactie HiFi.nl | 07 maart 2013 | JK Acoustics

Natuurlijk mag ook JK Acoustics niet ontbreken op de deelnemerslijst van de Nationale AV-dagen 2013. De sinds 1977 bestaande fabrikant van luidsprekers en elektronica brengt diverse producten mee.

De JK Optimax 2 luidsprekers zijn te bewonderen tijdens de AV-dagen. Dit is de opvolger van de JK Optima 2, welke 17 jaar geleden werd geďntroduceerd. Daarnaast is de nieuwe JK Reference lijn aanwezig. Deze bestaat uit de Reference DA-converter, het Reference CD loopwerk en de Reference voorversterker.

Verder zijn ook de 70bit DAC module en de JK Prestige Air van de partij. Deze Air is een open baffle luidspreker en is opgebouwd uit één paneel, waarin de luidsprekers gemonteerd zijn. Door middel van een actief laagsysteem met een high end  DSP unit wordt het systeem aangestuurd.

De beurs zal beiden dagen geopend zijn van 10 tot 18u. Zowel de toegang als de parking zijn gratis, wanneer je je via deze link geregistreerd hebt. Zonder registratie is de entree tien euro. De complete lijst deelnemers vind je hier.

Nationale AV-Dagen
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Website

REGISTREER JE HIER

EDITORS' CHOICE