NIEUWSLinn

Lexicom Linn Lounge met Amy Winehouse


Redactie HiFi.nl | 05 maart 2013 | Linn

Vanavond kun je bij AudioXperience terecht voor een avond met Mark Knopfler, maar de volgende Linn Lounge muzieksessie kan alweer in de agenda: woensdag 20 maart staat bij Lexicom Multimedia in het teken van Linn en Amy Winehouse.

Linn verzorgt zoals inmiddels toch wel bekend onder de naam Linn Lounge diverse demonstratie-avonden waarbij niet alleen de audio-apparatuur van Linn, maar ook de muziek van een artiest centraal staat. Op woensdagavond 20 maart vanaf 19u wordt bij Lexicom MultiMedia een avond verzorgd, waarbij de muziek van Amy Winehouse centraal zal staan.

Klik op de afbeelding om je aan te melden

Uiteraard zal deze muziek worden weergegeven via een prachtig Linn-systeem, maar het wordt geen traditionele verkoop-demonstratie. Een Linn Lounge is in de eerste plaats een muziekavond. Tony Franchi van Linn zal de muziek van Amy Winehouse laten horen op een hoog kwaliteitsniveau, want de muziekbestanden zullen in het “Studio Master”-formaat worden aangeboden, de hoogst beschikbare download-kwaliteit. Het centrale album van de avond is het postuum uitgebrachte Lioness: Hidden Treasures, waarop nooit eerder uitgebrachte nummers, alternatieve versies van bestaande klassiekers, maar ook een aantal geheel nieuwe nummers van Amy te horen zijn.

Benieuwd naar de muziek? De kwaliteit van Studio Master? De klank van Linn audio-apparatuur? Zin in een avond lekker ontspannen muziekgenot? Meld je dan aan via het contactformulier (Graag vermelden met hoeveel personen je wenst te komen).

Linn Lounge met Amy Winehouse
Woensdag 20 maart 19u

Lexicom Multimedia
Leidsekade 1
2266 BG Leidschendam
T: (070) 320 13 03
M: info@lexicommultimedia.nl
Website 

EDITORS' CHOICE