NIEUWSDynaudio

Laatste kaarten Leo Blokhuis en Dynaudio in Amsterdamse Odeon

Leo Blokhuis is weer on tour met Dynaudio. Hifi Solutions organiseert ditmaal de muzikale avond met de popprofessor, die sinds het najaar van 2012 met het luidsprekermerk langs hifi-speciaalzaken reist (bij de eerste editie waren we zelf ook aanwezig, het verslag lees je hier), al is het ditmaal een heuse concertzaal die aangedaan wordt.

Ditmaal doen Blokhuis en zijn muzikale reis namelijk geen dealer aan, maar wordt het 'college' in de concertzaal van het Odeon aan de Amsterdamse Singel, en wel op donderdag 23 mei. “Wanneer je de kans krijgt een muziekcollege van nationale popprofessor Leo Blokhuis bij te wonen, moet je daar niet lang over nadenken,” schrjft Hifi Solutions in de uitnodiging - het verslag op HiFi.nl is hen dus ook niet ontgaan. “Zeker niet wanneer dit college gegeven wordt met behulp van een bijzonder fraaie set van Chord Electronics met Dynaudio luidsprekers en een exclusieve draaitafel van Transrotor (beschikbaar gesteld door Monitor Audio).” 

 

Deze avond wordt georganiseerd op donderdag 23 mei, in het Odeon (Singel 460) Amsterdam. De entree is 5 euro per persoon, inclusief een welkomst- en afsluitdrankje. Er is slechts beperkt plaats, dus mail snel naar info@hifisolutions.nl en geef aan met hoeveel personen je aanwezig bent. 

Hifi Solutions vind je ook op de Special Page van HiFi.nl

MERK

EDITORS' CHOICE