Avantgarde Acoustic bij Beter Beeld & Geluid

Bjorn en Garmt van Beter Beeld & Geluid in Hilversum hebben vandaag laten weten dat je nu ook voor Avantgarde Acoustic bij hen terecht kunt. We zijn bijzonder blij en trots te kunnen verkondigen dat wij dealer zijn geworden van het prachtige merk."

Om het aanbod uit te kunnen breiden is gekozen voor de Avantgarde Acoustic-modellen Duo Omega en Uno Fino. Laatstgenoemde is net geïntroduceerd in maart, waarmee Beter Beeld & Geluid als eerste Nederlandse dealer direct een primeur in huis heeft gehaald. "Het bijzondere van de Uno Fino is dat deze alle goede eigenschappen van de 'normale' Uno in zich draagt, maar met een veel kleinere 'footprint' en laagunit, waardoor deze speakers zelfs in zeer kleine ruimtes uitstekend tot hun recht komen."

"De Uno Fino en Duo Omega zijn wat ons betreft de meest interessante modellen van de gehele serie. De Fino vanwege zijn compactheid en de Duo Omega vanwege zijn nog hogere gevoeligheid ten opzichte van de 'normale' Duo en zijn door Alnico magneten bijzondere middenweergave."

"Er is geen enkele voorkeur voor muziekstijl, alles wordt met een complete vanzelfsprekendheid neergezet, waardoor de emotie in de muziek de luisteraar direct in het hart raakt," zo vervolgt de toelichting. "Wij kennen weinig luidsprekers die zo universeel muzikaal inzetbaar zijn...". Meer informatie op de website van de distributeur.  

Binnenkort wordt er een eerste show aangekondigd met een hoofdrol voor het nieuwe model, dat we zeker in de agenda op zullen nemen zodra de datum bekend is. Houd ook de Special Page van Beter Beeld & Geluid in de gaten.

EDITORS' CHOICE