NIEUWS

Ludems vertegenwoordigd op Nationale AV-dagen


Redactie HiFi.nl | 15 maart 2013

Ook vandaag lichten we weer een deelnemers van de Veldhovense, pardon, Nationale AV-dagen uit: Ludems, distributeur van onder meer Dynaudio, Brionvega en Kaleidescape.

Ludems CommV zag op 1 oktober 2011 het levenslicht aan de hand van Luc Demeure en is een agentschap dat verschillende fabrikanten of invoerders vertegenwoordigd: Dynaudio en Chord Electronics voor Dynaudio gmbh (Belux), Kaleidescape, Stewart Filmscreens, Future Automation, Cyp en D-Box voor Ava (Belux), Sim2 voor Sim2 Multimedia (Belux), Benchmark, Bricasti en Weiss highend voor Joystick (Belux), Datasat consumer RS20i distributie voor Datasat Digital (Benelux) en Brionvega distributie (Benelux). Dat betekent dat we in Veldhoven onder meer de gave retro-ontwerpen van Brionvega mogen verwachten.

De beurs zal beiden dagen geopend zijn van 10 tot 18u. Zowel de toegang als de parking zijn gratis, wanneer je je via deze link geregistreerd hebt. Zonder registratie is de entree tien euro. De complete lijst deelnemers vind je hier.

Nationale AV-Dagen
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Website

REGISTREER JE HIER

EDITORS' CHOICE