Lexicom Multimedia eerste Vertere dealer

Lexicom Multimedia in Leidschendam is de eerste Nederlandse dealer voor het door Dimex gedistribueerde Vertere Acoustics.

Hoofdontwerper en eigenaar van Vertere,áTouraj Moghaddam, is onder meerábekend van zijn ontwerpen voor Roksan.áDe naam van het merk koos hij niet zonder reden; het woord vertereástamt uit het Latijn en staat voorákoersverandering, wat aan de basis lag van Moghaddam's gedachten toen hij zijn inzichten op de nieuwe kabels losliet.

Innovatie is in het geval vanáVertereáhet combineren van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring met liefde voor muziek, waardoor de perfecte omstandigheden voor prachtige ontwikkelingen in audio-technologie ontstaan - zo meldt het persbericht. Om daar 'Perfectie is niet dat er niets meer toegevoegd kan worden maar dat er zo weinig over is dat er niets meer verwijderd kan worden' aan toe te voegen, naar Antoine de Saint-ExupÚry.

Op de website van Vertere Acoustics vind je meer informatie over het merk. Daarnaast heeft importeur Dimex bij ons een Special Page, waar je de andere merken uit het aanbod terugvindt.

á

Meer informatie:áLexicom Multimedia
Leidsekade 1
2266 BG Leidschendam
T: 070-3201303
E: info@lexicommultimedia.nl
Website

EDITORS' CHOICE