NIEUWSMarantz

Exclusieve Marantz NA-11S1 demonstratie door Ken Ishiwata tijdens de nationale AV-Dagen.


Redactie HiFi.nl | 27 maart 2013 | Marantz

Of Marantz even ons podium mocht gebruiken om de volgende aankondiging te doen, zo werd ons gevraagd. Uiteraard, bij dezen: tijdens de Nationale AV-Dagen zal het merk haar nieuwe Premium Netwerk Audio Speler en DAC presenteren, de Marantz NA-11S1.

Deze nieuwe Referentie in Audio Streaming, zoals het merk haar jongste telg onomwonden omschrijft, zal worden gedemonstreerd door Marantz Brand Ambassador Ken Ishiwata. Hij zal in de vorm van een aantal demonstraties meer tekst en uitleg geven over deze nieuwe speler en uiteraard ook laten horen hoe het streamen van netwerkaudio op referentie-niveau behoort te klinken.

De demonstraties vinden op beide dagen plaats om 12, 14 en 16u in de middag, in de Tuinzaal van de showlocatie in Veldhoven. Schuif dus tijdig aan om de nieuwe speler te ontdekken, want vol = vol. Wil je echter het zekere voor het onzekere nemen, dan kun je je ook via de website inschrijven.

Lees ook over onze eerste ontmoeting met de NA-11S1

De NA-11S1 combineert de audiomogelijkheden waar het jubilerende merk om bekend staat met geavanceerde internetstreaming en digitale aansluitopties. De NA-11S1 is uitgerust met exclusieve Marantz-technologieën, waaronder het gebruik van meerdere HDAM-apparaten (Hyper Dynamic Amplifier Module) en biedt zowel aansluiting op een groot aantal draagbare apparaten als netwerk- en pc-aansluiting. Bediening via de bijgeleverde remote, en met de Marantz app voor Apple en Android. Je leest er hier meer over.

De beurs zal beiden dagen geopend zijn van 10 tot 18u. Zowel de toegang als de parking zijn gratis, wanneer je je via deze linkgeregistreerd hebt. Zonder registratie is de entree tien euro. De complete lijst deelnemers vind je hier.

Nationale AV-Dagen
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Website

REGISTREER JE HIER

MERK

EDITORS' CHOICE