NIEUWSDynaudio

Blokhuis en Dynaudio naar Sound Gallery

De muzikale ontdekkingsreis van nationale popprofessor Leo Blokhuis met Dynaudio is nog niet ten einde. Zaterdag 20 april reist hij af naar het verre noorden voor één van zijn vermaarde muziekcolleges. De Groningse gastheer Sound Gallery ontvangt Don Leo dan in ‘Het Paleis’ aan het Boterdiep.

Blokhuis eind november bij de aftrap van zijn tour bij Botman in Hoorn. Lees ook ons verslag van die avond.

Met apparatuur van Dynaudio neemt Blokhuis de bezoekers mee op een twee uur durende ontdekkingsreis waarvan vooraf vaak onduidelijk is waar deze toe leidt. Wat wel duidelijk is, is dat ‘Don Leo’ een zeer interessant en informatief college geeft voor mensen die geïnteresseerd zijn in muziek. Dat ondervond ook de redactie van HiFi.nl eind november bij Botman in Hoorn, waar de tour van Blokhuis werd afgetrapt.

Tijdens het muzikale college hangt onze nationale popprofessor zijn MacBook aan apparatuur van Chord Electronics, die is aangesloten op luidsprekers van Dynaudio.

De inloop van deze avond - waarvoor slechts een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar is - begint om 19.30 uur. Kaarten zijn tegen betaling van 5 euro af te halen bij Sound Gallery, Noorderstationstraat 53 te Groningen. Bij die prijs zit ook een consumptie inbegrepen. Het Paleis is gevestigd aan Boterdiep 111, op de hoek met de Bloemsingel. Parkeren kan in de parkeergarage aan het Boterdiep. Meer informatie op de site van speciaalzaak Sound Gallery.

MERK

EDITORS' CHOICE