NIEUWSDenon

Drie nieuwe 3D-receivers van Denon

Met de geheel nieuwe X-serie heeft Denon vandaag drie nieuwe modellen 3D-AV-receivers gepresenteerd. Het gaat om de AVR-X2000, AVR-X1000 en AVR-X500, die vanaf begin mei beschikbaar zijn. Volgens de fabrikant maakt Denon met de X-serie een belofte aan de consument waar.

Met een adviesprijs van 599 euro is de AVR-X2000 het duurste model uit de serie.

“Het is niet gemakkelijk om een AVR-serie te ontwikkelen die jaar in jaar uit de harten van de critici en consumenten blijft veroveren. Maar mogelijk is het wel. Dat bewijst de nieuwe AVR-serie van Denon”, schrijft de Japanse elektronicagigant in een persbericht.

De AVR-X1000 kost 399 euro.

Denon is vol vertrouwen over de X-serie. “De nieuwe reeks AVR X-modellen gaat indruk maken. Voor de consument gaat een wereld open op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, zeer geavanceerde prestaties en de perfecte home entertainment-oplossingen voor elke budget en elke lifestyle. Het is niet voor niets de X-serie: Xcellente prestaties gepaard met Xcellente gebruiksmogelijkheden.”

Het instapmodel is de AVR-X500, waar een adviesprijskaartje van 299 euro hangt.

Met een adviesprijs van 599 euro is de AVR-X2000 het duurste model uit de serie. De AVR-X1000 is tweehonderd euro goedkoper, terwijl aan de AVR-X500 een adviesprijskaartje van 299 euro hangt. De drie receivers komen begint mei beschikbaar in een zwarte uitvoering.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Hifi op budget - tot 50.000 euro
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »