REVIEWBose

Bose Quietcomfort 15

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Thomas van den Bossche | 16 april 2013 | Fotografie Fabrikant | Bose

Heb je ooit wel eens een test gelezen waarin men uitzoekt hoe goed een hifi - apparaat - of een luidspreker of een hoofdtelefoon - in staat is om geen (!) geluid weer te geven? Dat gaat deze keer alleszins wel gebeuren. Geen geluid weergeven is namelijk een van de sterke punten van de Bose QuietComfort 15...

Uit Music Emotion - December 2012

Op zich is het verhaal eenvoudig: als je naar je favoriete muziek luistert, dan wil je liefst alleen maar je muziek horen, en niets anders. Als je over een luidsprekersysteem luistert, is dat nagenoeg onmogelijk. Tenzij je in je eentje in een goed geļsoleerde kamer luistert en/of het volume wijd opendraait. Maar met een hoofdtelefoon kan het wel.

Er zijn modellen op de markt die als een bankschroef op je hoofd vastzitten, en die op die manier verhinderen dat er al teveel buitengeluiden naar binnen lekken. Helaas is het alles behalve prettig om zo’n ding op je oren te hebben drukken. Daarbij zijn dergelijke hoofdtelefoons ook erg groot, zodat ze sowieso al niet echt geschikt zijn voor mobiel gebruik.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

EDITORS' CHOICE