NIEUWSMarmitek

BoomBoom 260: Bluetooth speaker die blijft drijven

Een draagbare Bluetooth speaker die niet alleen je favoriete muziek draadloos afspeelt, maar ook nog eens tegen een stootje kan, waterdicht is en zelfs blijft drijven. Dat is de nieuwe BoomBoom 260 van Marmitek.

 

“Deze speaker kun je weggooien”, kopt het persbericht dat wij ontvingen van Marmitek. Het moet gezegd, die uitspraak wekte wel direct onze belangstelling. Het is van toepassing op de BoomBoom 260, een draadloze Bluetooth speaker die niet alleen stootvast is, maar speciaal ontworpen werd voor gebruik rond en op het water en dus water- en stofdicht is.

De luidspreker is gemaakt van het zwaarste policarbonaat plastic en uitgerust met rubberen zijkanten, zodat je er daadwerkelijk mee kunt gooien. Valt ie per ongeluk in het water, dan is er geen enkel probleem. De BoomBoom 260, uitgerust met twee drivers van 50mm, blijft dan gewoon drijven. Mocht je je smartphone aan de speaker hebben gekoppeld, dan kun je met behulp van de ingebouwde microfoon inkomende telefoontjes beantwoorden.

De BoomBoom 260 is voorzien van een accu die ruim tien uur muziek kan afspelen. De batterij vervolgens weer volledig opladen duurt zo’n twee tot 2,5 uur. De draadloze speaker is inmiddels verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 129,95 euro.

De collega's van Mancave onderwierpen de BoomBoom 260 al aan een stoot-, stof- en watertest. Bekijk hun bevindingen in het filmpje hieronder.

EDITORS' CHOICE