Avantgarde Show Beter Beeld & Geluid

Een tijdje terug schreven we dat Beter Beeld & Geluid in Hilversum het merk Avantgarde Acoustic in huis gehaald heeft. Een show kon zoals toen al gemeld niet lang uitblijven, en de definitieve data kunnen inmiddels in de agenda: vrijdag 17 en zaterdag 18 mei. 

"Het bijzondere van de Uno Fino is dat deze alle goede eigenschappen van de 'normale' Uno in zich draagt, maar een kleiner vloeroppervlak inneemt, waardoor deze speakers zelfs in zeer kleine ruimtes uitstekend tot hun recht komen," zo weten Bjorn en Garmt van Beter Beeld & Geluid. "De enorm uitgebreide instelbaarheid en de werkelijk sublieme vormgeving doet de rest!"

Wij kennen weinig luidsprekers die zo universeel muzikaal inzetbaar zijn: er is geen enkele voorkeur voor muziekstijl. Alle muziek wordt met een fluitend gemak neergezet, waardoor de emotie in de muziek de luisteraar direct in het hart raakt. De eerste keer dat een luidspreker van Avantgarde wordt beluisterd, is dat een bijzonder meeslepende en onvergetelijke ervaring... Zonder kleuring, zonder compressie en op ware grootte wordt een weergave gerealiseerd die compleet levensecht is!

Je bent van harte uitgenodigd het zelf eens mee te maken op 17 en 18 mei. De speakers worden aangestuurd met de nieuwe versterkers van Avantgarde, maar ook met Leben en Resolution Audio.

Vrijdag 17 mei
19:00 - Ontvangst
19:30 - Aanvang demonstraties
21:30 - Hapje/drankje
22:30 - Afsluiting

Zaterdag 18 mei
13:00 - Ontvangst
13:30 - Aanvang demonstraties
15:30 - Hapje/drankje
16:30 - Afsluiting

In verband met een beperkt aantal plaatsen, vragen wij u zich in te schrijven via info@beterbeeldengeluid.nl of te bellen naar 06 46 22 65 86. En kijk ook eens op de Special van de Hilversumse winkel.

EDITORS' CHOICE