NIEUWSGeneva

Geneva Model S gaat met zijn tijd mee

De Geneva Model S is al ruim drie jaar één van de leukste muzieksystemen in zijn klasse. Ondanks zijn nog relatieve jonge leeftijd, gaat de kleine krachtpatser met zijn tijd mee. Vanaf heden is de Model S (recensie) namelijk ook leverbaar in een Bluetooth uitvoering. Daarmee opent hij de deuren naar de wereld van draadloze muziekweergave.

Bij de Model S Bluetooth heeft het gemotoriseerde dockingstation plaats gemaakt voor de keurig weggewerkte Bluetooth ontvanger. Stream draadloos je muziek in hoge kwaliteit vanaf je Apple, Android of Windows8 smartphone, tablet of computer.

Met een simpele druk op de knop geniet je van de kristalheldere Embracing Sound klanken waar alle Geneva modellen bekend om staan. Bediening van de Geneva Model S Bluetooth kan met de meegeleverde afstandbieding of door gebruik te maken van het vernieuwde touchpanel rechtboven op de kast. Uiteraard beschikt de Model S Bluetooth ook over een klok met wekfunctie en een FM radio en wordt het bijpassende voetje standaard meegeleverd.

De nieuwe Geneva Model S Bluetooth is per direct leverbaar in de kleuren wit, rood en zwart en heeft een advies verkoopprijs van 349 euro. Wil je toch liever gewoon een Model S met dockingstation, geen nood. Deze blijft gewoon leverbaar in de kleuren wit, zilver, rood en zwart met eveneens een adviesverkoopprijs van 349 euro.

EDITORS' CHOICE