NIEUWSKharma

Kharma presenteert Grand Exquisite Limited in München


Redactie HiFi.nl | 08 mei 2013 | Kharma

De Nederlandse audiofabrikant Kharma zal zich op High End München voornamelijk richten op een demonstratie met de Grand Exquisite Limited. Details van het enorme 'paartje' luidsprekers zijn nog schaars, maar we zullen bij de aangekondigde presentatie op de vrijdag van High End zeker even aanschuiven.

Kharma richt zich de laatste jaren vooral op de beleving, in de breedste zin van het woord. Dat zagen we eerder al bij de volledig custom gebouwde superbios, maar vooral in het vorig jaar betrokken wellness center in Den Bosch, waar het merk samen met diverse andere partijen The Art of Living Well propageert: de kunst van het goede leven. 

Ook in München zal totaalbeleving bij de presentatie van de Grand Exquisites daarom centraal staan, zo is ons beloofd. Naast de Limited speakers zijn ook de Exquisite (Signature) electronics onderdeel van de demo. Daarnaast kunnen we een inzicht in ontwikkelingen bij Kharma in het algemeen en in deze nieuwe producten in het bijzonder verwachten - wordt vervolgd. 

Kijk ook eens op de Kharma Special

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Hifi op budget - tot 50.000 euro
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »