NIEUWSLinn

Linn Lounge presenteert The Beatles bij Sound Gallery Groningen


Redactie HiFi.nl | 04 mei 2013 | Linn

Fans van The Beatles in Noord-Nederland doen er goed aan hun agenda vrij te houden op donderdagavond 30 mei aanstaande. Dan strijkt Linn Lounge presenteert The Beatles namelijk neer bij Sound Gallery in Groningen.

Tijdens Linn Lounge presenteert The Beatles wordt op een systeem van Linn muziek van de best verkopende band aller tijden in Studio Master afgespeeld. Je hoort de muziek in de hoogst beschikbare kwaliteit. Op de wijze zoals het ooit bedoeld en opgenomen is door de vier knapen uit Liverpool, die voor een revolutie in de popmuziek zorgden.

Personeel van Linn Products Limited is aanwezig om vragen te beantwoorden, terwijl ook aan een natje en droogje gedacht is. Daarnaast bestaat de mogelijkheid je eigen favoriete fragmenten op het systeem af te laten spelen. Of het nu om Studio Master kwaliteit, een filmfragment of zelfs een stream van Spotify gaat.

Linn Lounge presenteert The Beatles bij Sound Gallery in Groningen vindt plaats op 30 mei 2013 vanaf 20.00 uur. Je vindt Sound Gallery aan de Noorderstationsstraat 53.

EDITORS' CHOICE