NIEUWSLinn

Wijziging Linn Lounge bij Sights&Sounds

Speciaalzaak Sights&Sounds is woensdagavond 29 mei thuisbasis voor Linn Lounge presenteert The Beatles, zoals we eerder al schreven. De gastheer laat weten dat het Linn helaas niet lukt om de nieuwe Akubarik actieve speakers tijdig te leveren, waardoor die positie vervuld zal worden door een set Klimax 350 Aktiv. De muziek van de best verkopende band aller tijden wordt in Studio Master afgespeeld vanaf een Linn Klimax DSM.

Je hoort de muziek in de hoogst beschikbare kwaliteit. Op de wijze zoals het ooit bedoeld en opgenomen is door de vier knapen uit Liverpool, die voor een revolutie in de popmuziek zorgden.

Personeel van Linn Products Limited is aanwezig om vragen te beantwoorden, terwijl ook aan een natje en droogje gedacht is. Daarnaast bestaat de mogelijkheid je eigen favoriete fragmenten op het systeem af te laten spelen. Of het nu om Studio Master kwaliteit, een filmfragment of zelfs een stream van Spotify gaat. Aanmelden doe je via info@sightsandsounds.nl.

Linn Lounge presenteert The Beatles bij Sights&Sounds biedt je de kans om een dieper inzicht in het leven en drijfveren van vier gerenommeerde kunstenaars te krijgen. Let op: het event vindt niet in de winkel plaats, maar op de grotere locatie van Sights&Sounds aan de Industrieweg in Vorden. Voor meer info bel je met 0575-545583 of e-mail je de speciaalzaak in Zutphen op info@sightsandsounds.nl.

Linn Lounge presents The Beatles
Woensdag 29 mei 20:00 (inloop vanaf 19u30)
Industrieweg 2, Vorden
Website: Sightsandsounds.nl

Om alvast warm te draaien voor een volgende gelegenheid:

EDITORS' CHOICE