NIEUWSSonos

Sonos verbetert Spotify-integratie met update


Redactie HiFi.nl | 29 mei 2013 | Sonos

Gemakkelijker bij de playlists en eindeloze muziekbibliotheken van Spotify vanuit je Sonos-app? Dat kan. Er is namelijk een nieuwe software-update beschikbaar.

Sonos Software v4.1 maakt het mogelijk om Spotify-playlists te bekijken, te wijzigen en voortdurend te updaten direct in een van de Sonos Controller-apps voor iPhone, iPad, Android, Mac of pc. Daarnaast is het ook gemakkelijker gemaakt om Sonos-playlists aan te maken; deze zijn vanaf nu namelijk samen te stellen met nummers vanaf verschillende muziekbronnen en streaming-diensten. 

“Het genieten van muziek is de kern van ons bestaan en bepaalt alles wat we doen. We streven er dan ook voortdurend naar om alle muziek ter wereld nog sneller en eenvoudiger voor iedereen beschikbaar te maken. Dat is exact wat we ook met de laatste software-update hebben gedaan”, zegt John MacFarlane, CEO van Sonos, over de nieuwste update. 

De nieuwste Sonos-update is te downloaden in de Sonos Controller-app. Ga naar ‘system settings’ en klik op ‘check for updates’ om Sonos software v4.1 direct te installeren. Voor meer informatie kun je hier terecht.

Kijk ook eens op de Sonos Special

Lees ook ons bezoek aan Sonos HQ in Santa Barbara, Californië

EDITORS' CHOICE