NIEUWSLinn

Linn LP12 evenement bij Concerto Audio

Bij Concerto Audio in Amsterdam houden ze van een aantal zaken: Linn, Linns LP12, de nieuwe Akubarik speakers, lekkere biertjes en een goed glas wijn. Al deze dingen worden op donderdag 13 en vrijdag 14 juni samengebracht tijdens een bijzonder LP12 evenement in de winkel aan de Utrechtsestraat 40.

Niemand minder dan Alan Williams van Linn UK, dé LP12 specialist, komt ter ere van het 40-jarig bestaan van de bijzondere platenspeler van het Britse merk demonstraties geven bij Concerto Audio. Iedere LP12 bezitter kan die dagen bij hem terecht over advies over onderhoud, afstelling en upgrademogelijkheden.

Neem je Linn LP12 dus mee naar de speciaalzaak in onze hoofdstad, maar vergeet niet voor het transport het buiten- en binnenplateau te verwijderen. Daarnaast stelt Concerto Audio het op prijs als je even laat weten dat je komt. Dat kan via de Facebookpagina of door een mailtje te sturen naar LP12@concerto-audio.nl.

Tijdens het Linn LP12 evenement bij Concerto Audio zullen ook de Akubariks te horen zijn.

Het Linn LP12 evenement bij Concerto Audio is op donderdag 13 juni van 13.00 – 20.00 uur. Vrijdag 14 juni kun je terecht tussen 11.00 en 20.00 uur.

 

EDITORS' CHOICE