NIEUWSMarmitek

Afstandsbediening door het hele huis met Marmitek

Nooit meer opstaan om je afstandsbediening op het apparaat te richten of naar een andere ruimte te lopen om bijvoorbeeld het volume te wijzigen. Dat klinkt interessant. Marmitek belooft dat het kan met de Powermid 300 XTRA.

De Powermid 300 XTRA is een apparaatje dat het infrarood signaal van je vertrouwde afstandsbediening versterkt. Het signaal is zó sterk, dat het zelfs door muren en plafonds heengaat. Tot een afstand van tenminste dertig meter, waardoor je dus niet alleen vanuit iedere ruimte in huis, maar zelfs vanuit de tuin je apparatuur bedient.

Het systeem bestaat uit een IR ontvanger en een IR zender. De ontvanger is voorzien van batterijen, waardoor deze overal te plaatsen en mee naar toe te nemen is. De zender wordt in dezelfde ruimte geplaatst als de apparatuur die je wilt bedienen. Door je afstandsbediening te richten op de ontvanger, wordt het signaal versterkt en doorgegeven aan de zender. Deze zendt het signaal door naar het bewuste apparaat.

Met de Powermid 300 XTRA kan alle elektronica met een infrarood sensor worden bediend. Een complete set kost 39,95 euro. Kijk voor meer informatie op de website van Marmitek.

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Nieuws
  Video: Introductie Bowers & Wilkins PX hoofdtelefoon
  Nieuws
  lees meer »
 • Review
  Review Pro-Ject Pre box S2 Digital
  Review
  lees meer »