NIEUWSSonos

Testversie muziekdienst rara in Sonos Labs


Redactie HiFi.nl | 07 juni 2013 | Sonos

De internationale muziekstreamingdienst rara is klaar voor de eerste muziekervaring in huis met Sonos. Rara, wat we tenzij het aan een begin van een zin staat heel hip/lelijk moeten spellen met kleine letters, is geÔntegreerd met de Sonos interface om on-demand muziek te streamen via het draadloze systeem van Sonos.

Rara biedt wereldwijd, ongelimiteerd en on-demand, toegang tot een catalogus van achttien miljoen nummers van alle grote en onafhankelijke platenmaatschappijen; direct op jouw computer, iPhone, iPad of Android-apparaat. Rara stelt je in staat om te zoeken en te luisteren naar elke muziek die je wilt. Daarnaast ontdek je muziek via persoonlijke aanbevelingen gebaseerd op de muziek waar je van houdt, en biedt de dienst muziekcharts, - kanalen en -playlists Ė samengesteld door het internationale dj-team van†rara.com.

Rara is live in 33 landen: Nederland, de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Spanje, ItaliŽ, Duitsland, Oostenrijk, BelgiŽ, Luxemburg, Zwitserland, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, Portugal, Polen, Hongarije, TsjechiŽ, Litouwen, Letland, Estland, Mexico, BraziliŽ, AustraliŽ, Nieuw-Zeeland, Singapore, Hongkong, Taiwan, MaleisiŽ en Zuid-Afrika. Elk van de 33 landenversies biedt een gelokaliseerde muziekcatalogus met zowel lokale als internationale muziek en afspeellijsten samengesteld door lokale muziekkenners.

Kijk ook eens op de Sonos Special

EDITORS' CHOICE