NIEUWSAudioQuest

William E. Low van AudioQuest bij Rhapsody

Rhapsody heeft oprichter en ontwerper William E. (Bill) Low van Audioquest weten te strikken voor een bijzondere avond in de Hilversumse speciaalzaak. De Amerikaan komt woensdagavond 3 juli vertellen over de zin en onzin van kabels.

Toen Low in 1980 AudioQuest oprichtte, was dat eigenlijk een evolutie van het werk dat hij daarvoor deed. Al in 1972 begon de Amerikaan tijdens zijn middelbare schooltijd en later tijdens zijn studie met audioactiviteiten. Low worstelde in die periode met zijn streven het beste audiosysteem dat hij kon maken, te ontwikkelen. Die passie voor goed geluid combineert de Amerikaan nu al bijna 35 jaar met zakendoen. De echte kracht van AudioQuest zit hem in de geweldige prestaties van de kabels.

“Tijdens de muzikale avond bij Rhapsody geeft de eigenaar en ontwerper van AudioQuest een toelichting op de zin en onzin van kabels”, laat de Hilversumse speciaalzaak weten. “We gaan de referentiekabels van Low natuurlijk gebruiken in een referentietest, met als basis Magico Q3 en Magico S1.” Lees ook ons interview met Bill Low.

De kabels van AudioQuest zullen worden gedemonstreerd met onder meer de Q3 van Magico.

Toegang tot het evenement op woensdagavond 3 juli is alleen mogelijk door inschrijving via de mail: audioquest@rhapsody.nl. Het evenement begint om 19 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Je vindt Rhapsody aan de Borneolaan 25 in Hilversum.

MERK

EDITORS' CHOICE