NIEUWSApple

Verbeteringen Apple iOS 7 op een rijtje


Redactie HiFi.nl | 18 juni 2013 | Apple

Apple heeft de nieuwste generatie van haar besturingssysteem voor iPhones en iPads gepresenteerd: iOS 7. De introductie had vorige week al plaats op het WWDC-event in San Francisco, maar de upgrade zal pas later dit jaar beschikbaar zijn.

Deze introductie is inmiddels geen nieuws meer, maar op Business Insider kwamen we onderstaand filmpje tegen, waarin de verbeteringen ten opzichte van de huidige versie snel en overzichtelijk duidelijk worden. Zo kun je via een nieuw control center gemakkelijker bij alle belangrijkste instellingen zoals Bluetooth, wifi, schermhelderheid, en zelfs een zaklamp. Ook kun je straks door alle actieve apps bladeren en ze openen of sluiten.

Onderaan dit bericht vind je overigens een korte samenvatting van de belangrijkste mededelingen van het media-event van vorige week.

In een nieuwsdossier van iPhoneclub vind je de diverse verbeteringen individueel besproken. Zo meldt de website dat er een standaard foto-app is voor het sorteren en bewerken van geschoten beeldmateriaal, en dat de functionaliteit van AirPlay uitgebreid is.

Zo zou je gemakkelijker tussen apparaten kunnen switchen, en hoeft een ondersteunend apparaat niet langer een speaker of andere weergever te zijn, maar is er meer apparatuur met AirPlay te besturen.

Het Duitse Apfelpage tot slot heeft screenshots van iOS 7 voor de iPad weten te bemachtigen. Onderstaande indrukken zijn respectievelijk van het control center, maps, en notifications. 

Kijk ook eens op onze Apple Special

EDITORS' CHOICE