NIEUWSYamaha

Kleurrijke zomer met Yamaha bluetooth speakers

Ze heten Music In Living Colour en zijn uitgevoerd in vrolijke en zomerse kleuren: de nieuwe soundsystemen PDX-B11 en MCR-B142 van Yamaha, voor streaming met Bluetooth.

De PDX-B11 is geschikt voor bijvoorbeeld op de boot, de camping, het strand of gewoon in de achtertuin of op het balkon. Hij moet volgens de makers tegen een stootje kunnen, dankzij de gebruikte materialen en de verchroomde front grill, terwijl het twee-wegsysteem voor een “natuurlijke, dynamische toon” moet zorgen. “Bovendien staat de luidspreker garant voor exacte, detailrijke hoge tonen, een krachtig basgeluid en heldere stemmen.” De portable speaker heeft een accuduur van zo’n acht uur, is verkrijgbaar in vier frisse kleuren en heeft een adviesprijs van 139 euro.

Het micro componenten systeem MCR-B142 komt in tien verschillende kleurvarianten en is vooral bedoeld voor gebruik in huis. Muziek kan afgespeeld worden door middel van Bluetooth, maar het systeem is ook voorzien van een geïntegreerde cd-speler, een FM-radio, docking station voor iPod of iPhone, usb en aux-in. Besturing van de micro-installatie gebeurt door middel van de gratis DTA Controller app van Yamaha. De MCR-B142 heeft een adviesprijs van 329 euro.

Beide nieuwe modellen zijn per direct beschikbaar.

MERK

EDITORS' CHOICE