NIEUWSSharp

Sharp komt met micro hifisysteem met bluetooth

Bluetooth lijkt momenteel hét codewoord in de hifi-wereld, dus blijft ook Sharp niet achter. Met de DK-KP85H  introduceert het een nieuw all-in-one hifisysteem dat ook muziek streamt via de draadloze techniek.

Het dunne ontwerp in pianozwarte afwerking beschikt over twee 25 watt RMS digitale versterkers en heeft naast bluetooth een ingebouwde cd-speler, FM/AM radio met RDS en een USB-aansluiting. Sharp heeft het apparaat volledig compatibel gemaakt met alle versie van iPad, iPhone en iPod. Voor die laatste twee apparaten zit bovenop de DK-KP85H een docking station, voor de iPad wordt deze apart meegeleverd.

Volgens de fabrikant zorgen “slimme hifi-instelling met bass, treble en XBASS voor een hoogwaardige geluidskwaliteit”. “ “Ons nieuwe all-in-one hifisysteem biedt uitstekende geluidskwaliteit die krachtiger is dan die van andere apparaten op de markt. Het nieuwe design van de DK-KP85PH past perfect in moderne huizen en kantoren”, zegt Alex van der Noll, Manager Product Marketing Consumer Electronics bij Sharp Electronics Benelux.

De energiezuinige DK-KP85H is per direct beschikbaar voor een adviesprijs van 229 euro. Er is ook een versie zonder bluetooth verschenen, deze DK-KP82H is vijf tientjes goedkoper geprijsd.

EDITORS' CHOICE