NIEUWSSonos

Sonos integreert internetradionetwerk 8tracks


Redactie HiFi.nl | 13 juli 2013 | Sonos

Gebruikers van Sonos kunnen vanaf nu ook playlists van internetradionetwerk 8tracks afspelen op hun systeem. Beide partijen zijn een partnership gestart. Om die samenwerking te vieren wordt een wedstrijd gehouden.

Het in 2008 opgerichte 8tracks is na Pandora, iheartradio en last.fm het vierde internetradionetwerk ter wereld. Gebruikers van de dienst maken hun eigen playlists. “De meer dan 800.000 playlists zijn stuk voor stuk gevuld door iemand die verstand heeft én houdt van muziek”, laat het bedrijf weten. “Luisteraars genieten van vernieuwende en relevante muziekkeuzes. Daarmee is 8tracks de beste bron om nieuwe muziek met een persoonlijk tintje te ontdekken.”

David Porter, CEO van 8 tracks, is “zeer blij over de samenwerking” met Sonos. “Zo brengen we 8tracks naar alle kamers in huis. Het is nu eenvoudiger dan ooit om van de unieke mogelijkheden van 8tracks te genieten.”

Om de samenwerking tussen Sonos en de gratis internetradiodienst te vieren, hebben de twee nieuwe partners de ‘House Party Mix Challenge’ uitgeschreven. Een wedstrijd die moet zorgen voor de ultieme muzieklijst voor een party thuis. Maak je eigen lijst voor een goed feest op één van de locaties woonkamer, slaapkamer of achtertuin. Luisteraars kiezen vervolgens de beste mix en de winnaar van iedere categorie krijgt twee Sonos Play:3’s.

8tracks is gratis en beschikbaar voor iOS, Android en Windows Phones en via het web. Meer informatie over de wedstrijd vind je op de speciale webpagina.

EDITORS' CHOICE