NIEUWS

Fiesta Cube Ocean voor zomerse muziekjes


Redactie HiFi.nl | 02 augustus 2013

Amper twee maanden na de introductie van de Fiesta Cube, komt Mawashi van CLD met een uitbreiding van het kleurenpalet in de hoop meer zomerse muziekfans te bereiken. Al zal de Fiesta Cube Ocean amper verkoeling bieden met deze tropische temperaturen.

Het kubusvormige audiocenter van zo’n zes centimeter is een mini-luidsprekertje dat muziek afspeelt vanaf een micro SD-kaartje of een op de USB-poort aangesloten bron. Voor wie dat niet genoeg is, heeft de Fiesta Cube Ocean by Mawashi ook een ingebouwde FM/AM-tuner. En natuurlijk ook een aansluiting voor je hoofdtelefoon.

CLD belooft dat de Fiesta Cube Ocean met een volledig opgeladen accu acht uur muziek af kan spelen. De Fiesta Cube verscheen eerder in vrolijke kleurtjes zoals rood, paars en limegroen. Daarnaast zijn ook zwarte en grijze uitvoeringen verkrijgbaar. De adviesprijs van het kleine speakertje+ bedraagt 29,99 euro, wat waarschijnlijk meer dan genoeg zegt over de muzikale prestaties dan je wellicht wil weten, maar wel een hoge vervangbaarheidsfactor biedt voor als je 'm per ongeluk het zwembad intikt.

EDITORS' CHOICE