"/>
 

NIEUWSAurender

Update primeur Aurender W20 bij A10Audio/Room4Music

Schreven we eerder al over de primeur van de Aurender W20 bij A10Audio/Room4Music eind volgende week, nu is ook duidelijk wel "topsysteem" de Amsterdamse speciaalzaak in zal zetten tijdens de introductie.

Naar aanleiding van onze recensie van de Aurender S10 liet A10Audio/Room4Music weten dat het binnenkort een heuse primeur in huis heeft. De Amsterdamse speciaalzaak verzorgt begin september namelijk de introductie van de Aurender W20. Een muziekserver met 6 Tb opslagruimte en een SSD van 240 Gb.

Van donderdag 5 tot en met zaterdag 7 september kun je de W20 muziekserver van Aurender zelf komen bewonderen in de winkel aan de Burgemeester Roëllstraat 10 in onze hoofdstad. Op zaterdag zal Martin Odijk van importeur More Music, naar verluidt privé groot fan van Aurender, aanwezig zijn om je alle details over dit merk te geven.

Liet Alex Loth van A10Audio/Room4Music eerder weten dat "de Aurender W20 zal spelen in combinatie met een dCS Vivaldi DAC op een nog te onthullen topsysteem", nu is bekend welke apparatuur zal worden ingezet.

"We stellen een set samen met de nieuwe Aurender W20, dCS Vivaldi DAC en versterkers/weergevers van een zelfde niveau", meldt Loth. "Uit onze benchmark collectie kiezen we de Magico M5 weergevers, nog steeds in de toptien, terwijl we voor de versterking een keus maken uit de PRE2 van EMMLabs (foto hierboven), de Zanden 3000 9600 mono's, Jubilee mono's van Octave en Jeff Rowland Design Group 725 mono's."

EDITORS' CHOICE