NIEUWS

X-fi update – Happy Sad Records brengt bijzonder vinyl naar Veldhoven


Redactie HiFi.nl | 22 augustus 2013

Tijdens de X-fi Audioshow 2013 op zaterdag 14 en zondag 15 september in NH Koningshof is ook Happy Sad Records te vinden. Het bedrijf is gespecialiseerd in de in- en verkoop van bijzonder vinyl, voornamelijk nieuw, maar ook tweedehands, en neemt een breed assortiment aan lp’s mee naar Veldhoven.

De collectie van Happy Sad Records bestaat voor een groot deel uit audiofiele persingen van onder meer Analogue Productions, Audio Fidelity, Classic Records, Diverse Records, Mobile Fidelity, Speakers Corner, Pure Pleasure, Cisco en Impex.

Onder de ruim 2500 titels, van Adele tot Frank Zappa, die Happy Sad Records op voorraad heeft, bevinden zich ook veel titels die vrijwel nergens meer leverbaar zijn. Het assortiment bestaat vooral uit de genres rockpop, jazz, funk, soul, blues, R&B, Americana en singer-songwriter.

Overigens is een deel van de collectie van Happy Sad Records ook te verkrijgen bij de volgende winkels:
Boekhandel Van der Vlist, ’t Plein 10-12, Leusden (www.boekvlist.nl)
Dé Hifiwinkel, Rijksstraatweg 251 Beek, Nijmegen (www.hifiwinkel-beek.nl)
Hanze Hifi, Oosterlaan 15 & 16, Zwolle (www.hanzehifi.nl)
Hifi Studio Wilbert, Korte Jansstraat 11, Utrecht (www.wilbert.nl)

Meer informatie over Happy Sad Records vind je op de website van de platenboer, waar je binnenkort ook vinyl kunt bestellen. Orders boven 50 euro worden gratis verstuurd binnen Nederland. Je kunt je nu alvast aanmelden voor de nieuwsbrief die je op de hoogte houdt van nieuwe releases en diverse activiteiten van Happy Sad Records.

Kijk voor meer informatie over X-fi Audioshow 2013 op onze Special Page.

EDITORS' CHOICE