NIEUWSAudioQuest

AudioQuest Test 'T Thuis


Redactie HiFi.nl | 18 september 2013 | AudioQuest

AudioQuestion: zou je de nieuwste generatie kabels van het Amerikaanse AudioQuest niet eens een keer zelf willen uitproberen? Dat kan – want we gaan in september aan de slag met de AudioQuest Test 'T Thuis-actie!

Wat is het plan? We willen onze lezers graag de unieke gelegenheid bieden om als HiFi.nl review panel op te treden. Samen met AudioQuest verdelen we zo'n tien pakketten met een gevarieerde samenstelling aan bekabeling, zodat lezers die zich voor de Test 'T Thuis-actie aanmelden de kans krijgen in hun eigen hifi-set aan de slag te gaan.

Om zo volledig mogelijk te zijn, bestaan deze pakketten uit ethernet-, USB- en HDMI-kabels. Bovendien hanteren we voor alle drie die categorieën verschillende prijsklassen, zodat je niet alleen kunt testen hoe AudioQuest zich verhoudt tot je bestaande bekabeling, maar je ook binnen het merk een A/B (en zelfs C)-vergelijking kunt uitvoeren. De bevindingen van het HiFi.nl lezerspanel zullen we vervolgens uiteraard publiceren, en bovendien maak je kans om het toegezonden pakket nooit meer terug in te hoeven leveren!

De AudioQuest Test 'T Thuis-kit

  • 3 x USB: 1,5m Pearl (€29), 1,5m Forest (€39), 1,5m Carbon (€169)
  • 3 x HDMI: 2m Forest (€69), 2m Chocolate (€139), 2m Vodka (€379)
  • 3 x Netwerkkabel: 3m Pearl (€45), 3m Cinnamon (€119), 3m Vodka (€529)

Via onderstaand reactieformulier kun je aangeven of je geïnteresseerd bent om aan onze AudioQuest Test 'T Thuis-actie deel te nemen. We zorgen er dan voor dat je als geselecteerde lezer een Testkit thuis kunt verwachten, en dat deze na afloop weer netjes opgehaald wordt.

Om voor deelname in aanmerking te komen, vragen we iedereen wel om in te stemmen de uiteindelijke ervaringen op te tekenen, zodat we de bevindingen van ons lezerspanel op HiFi.nl kunnen delen. Uit deze inzendingen selecteren we bovendien een winnaar, die zijn of haar Testkit mag houden. We komen je dan vanuit de redactie opzoeken voor een uitwisseling van ervaringen, en publiceren dat lezersbezoek met gave fotografie. Geef je dus snel op!

MERK

EDITORS' CHOICE