NIEUWSLinn

Linn Lounge met The Doors bij Sound Gallery


Redactie HiFi.nl | 09 september 2013 | Linn

Na onder meer The Beatles, R.E.M. en The Eagles is het nu de beurt aan The Doors tijdens één van de befaamde Linn Lounge-avonden. En wel op donderdag 12 september bij speciaalzaak Sound Gallery in Groningen.

Linn Lounge-avonden zijn inmiddels een begrip. De mooiste apparatuur van de Schotse fabrikant in combinatie met de best mogelijke kwaliteit geluidsopname, namelijk Studio Master. Tijdens de Linn Lounge met The Doors bij het Groningse Sound Gallery wordt die muziek afgespeeld op de referentie Klimax DSM streamer, zo laat Robert Rabbelier van Sound Gallery ons desgevraagd weten.

“De Klimax DSM wordt gekoppeld aan de nieuwe Linn Akubarik active speakers. Een 5-weg systeem aangestuurd door zes Chakra amps waarvan de zesde is gebrugd om de dubbele Isobaric woofers aan te sturen. Netfiltering en isolatie gebeurt met behulp van Isol 8 Substation.”

Niet alleen geniet je zo van een prachtige weergave, tijdens de Linn Lounge wordt ook stilgestaan bij de geschiedenis van The Doors. En uiteraard wordt ook de catering niet vergeten.

Linn Lounge presents The Doors op donderdag 12 september 2013 bij Sound Gallery, Noorderstationstraat 53 te Groningen. Aanmelden kan via info@soundgallery.nl.

EDITORS' CHOICE