NIEUWSSonus faber

Beste Europese luidspreker bij Hifi Maastricht


Redactie HiFi.nl | 02 september 2013 | Sonus faber

Bij Hifi Maastricht, dat op vrijdag 6 en zaterdag 7 september zijn openingsweekend heeft, is per direct de door EISA tot Beste Europese Luidspreker uitgeroepen Sonus Faber Venere 2.5 te zien en beluisteren.

Volgens de EISA, de Europese beeld en geluid stichting, is de Venere 2.5 “de meest betaaldbare van de twee vloerstaanders in de nieuwe serie van Sonus Faber. Het schitterende uiterlijk van de Venere 2.5, met zijn oplopende verhoging met ingelegd glazen toppaneel en de dubbel gebogen behuizing, combineert schoonheid met grote kracht. Daarbij blijven ongewenste trillingen van de bas/middentonenspeakers onder controle. De hoge tonen worden verwerkt door een 29 mm dome tweeter, die eraan bijdraagt dat muziek levendig overkomt met een mooie klankkleur, maar ook verfijnd en zonder luistermoeheid bij lange luistersessies op te wekken”.

Hifi Maastricht heeft niet alleen de Venere 2.5, maar ook de Venere 3.0 staan. Die laatste luidspreker is vijf centimeter hoger dan de 2.5 en heeft een basspeaker meer.

Interesse in een luistertest met de Sonus Faber Venere speakers? Mail dan naar jack@hifimaastricht.nl voor een kijk- en luisterafspraak. Kijk voor meer informatie op de website van Hifi Maastricht.

EDITORS' CHOICE