NIEUWSDaluso

X-fi Update - Daluso Audio toont primeurs van Reimyo en iFi Audio


Redactie HiFi.nl | 06 september 2013 | Daluso

Nog iets meer dan een week, dan is NH Koningshof in Veldhoven toneel van X-fi Audioshow 2013. De afgelopen weken hebben we veel van de exposanten aan je voorgesteld, maar we hebben nog niet iedereen gehad. Zoals importeur Daluso Audio, dat onder meer primeurs van Reimyo en iFi Audio meeneemt op zaterdag 14 en zondag 15 september.

Met de slogan “Reimyo, meet the best …” nodigt Daluso iedereen uit een kijkje te komen nemen in kamer 35 om daar kennis te maken met een “referentie set van wereldklasse”. De Reimyo DAC DAP-999EX Limited maakt zijn debuut. “Een 16-bitter die in muzikaal opzicht de meeste D/A-converters ver achter zich laat”, meldt Daluso Audio, dat ook nog de Reimyo CDT-777, CAT-777MK2, KAP-777 en de Bravo monitors opstelt.

Een ander, volgens Daluso, interessant debuut tijdens X-fi Audioshow 2013, is iFi Audio. Tijdens het evenement wordt de volledige iFi Micro-lijn getoond in individuele demo’s onder het motto “high end kwaliteit voor een prikkie”. Een echte primeur heeft X-fi in de vorm van de iTUBE. Een combinatie van een voorversterker en tube-buffer. Een bijzonder apparaatje met vele toepassingsmogelijkheden dat te koop is voor slechts € 299,-.

De iTUBE van iFi levert volgens Daluso "high end voor een prikkie". 

Daluso presenteert verder nog enkele nieuwe, maar ook bekende, producten van de merken Enacom, BlackNoise en Harmonix. Van die fabrikant wordt bijvoorbeeld de ‘Big-Band’ getoond. Een soort wikkel die aan kabeluiteinden wordt aangebracht. “Het resultaat is een zeer opmerkelijke geluidsverbetering, die bovendien ook heel redelijk is geprijsd.”

Tenslotte kondigt Daluso aan in het najaar een winkel/adviesbureau te openen in Echt (Limburg), met de naam ‘Exaudi Akoestiek en Geluid’. De verbouwingwerkzaamheden zijn momenteel in een vergevorderd stadium. Het accent van deze nieuwe vestiging komt vooral te liggen bij akoestiekverbetering- en optimalisatie, en is bedoeld voor zowel bedrijven als particulieren.

Je vindt Daluso tijdens X-fi Audioshow 2013 in kamer 35 van NH Koningshof.

Kijk voor al het X-fi nieuws op onze Special Page.

EDITORS' CHOICE