NIEUWS

XPlay nieuwe speler video streaming


Redactie HiFi.nl | 08 september 2013

Er is een nieuwe speler op de markt voor Kaleidescape-achtige, high end-segment oplossingen voor video streaming: XPlay. Het Nederlandse merk wordt ontwikkeld door Perfect Entertainment.

XPlay bestaat ongeveer een jaar, en heeft zich bezig gehouden met het fabriceren van een high-end player gebaseerd op XBMC. De twee systemen die nu nieuw op de markt zullen verschijnen, zijn de XPlay Rip-n-Store en de XPlay Infinity.

Eerstgenoemde is een opslag en back-up voor al je media discs. Rip-n-Store, de clue zit al in de naam. Het kastje heeft vijf HDD's en kan zo'n 16.000GB opslaan vanaf cd, dvd en blu-ray.

Uit de ontwikkelingen van de Rip-n-Store volgde ook wat volgens het jonge merk de perfecte match is: de XPlay Infinity, sterk te vergelijken met de Cinema One van Kaleidescape. De XPlay Infinity beschikt over een Blu-ray drive, USB 3.0, DVB Tuner, interactieve tv en 1TB SSD opslag. Meer nieuws, zoals prijs en marktbeschikbaarheid, volgt snel. In de tussentijd kun je voor extra info op de website terecht.

EDITORS' CHOICE