NIEUWS

X-fi update - Focus bij Reis Audio op streamingproducten La Rosita


Redactie HiFi.nl | 08 september 2013

Tijdens X-fi Audioshow 2013 op zaterdag 14 en zondag 15 september, ligt de focus bij Reis Audio vooral op streaming audio producten van La Rosita. De importeur slaat daarnaast voor het event in NH Koningshof de handen ineen met Rick Paap van Dynamic Solutions.

Streamers, DAC’s, versterkers; Reis Audio neemt het volledige programma van La Rosita mee naar Veldhoven. Om de kwaliteiten van de apparatuur van de Franse fabrikant goed tot zijn recht te laten komen, gaat Reis Audio tijdens X-fi Audioshow 2013 een samenwerking aan met Rick Paap van Dynamic Solutions. Een setje Master Contemporary C's (foto hieronder) van dat merk worden aangestuurd door de streaming audio producten van La Rosita.

Daarnaast demonstreert Reis Audio met een persoonlijke favoriet: een combinatie van een La Rosita streamer, die met een vervormingsvrije passieve volumeregeling is aangesloten op een actieve ME Geithain luidspreker. Stephan Reis: “Ik hou van dit concept, vanwege de kortst mogelijke signaalweg en een zeer dynamische en getrouwe weergave van het origineel. Sommige mensen noemen het ‘lekker neutraal’, ik noem het liever een werkelijk muzikale weergave”.

Op de show zal ook Dan Bellity, de eigenaar en het brein achter La Rosita, aanwezig zijn. Waar hij vorig jaar op het allerlaatste moment zijn aanwezigheid helaas moest annuleren, verwacht hij dit jaar de bezoekers van kamer 114 in NH Koningshof iets over de interessante techniek achter deze producten te kunnen leren.

EDITORS' CHOICE