Concept Design première tijdens roadshow TingshaAudio


Redactie HiFi.nl | 24 september 2013 | Transmission Audio

Op zondag 29 september toont TingshaAudio met de customized M3MkII een heuse première tijdens een roadshow in het Belgische Massenhoven. “In een charmante houtbouw naast het kanaal is het te midden van een prachtige natuur genieten in een oase van rust”, laat Jean-Paul Elinck van TingshaAudio ons weten.

“Doorlopend van 14.00 tot 18.00 uur kun je luisteren naar de M3MkII vloerstaander in een exclusief maatpak. Deze Concept Design première laat je de nieuwe luxueuze afwerking zien waar je als trotse bezitter van een TransmissionAudio speaker, nieuw en/of bestaand model, mee kunt uitrusten.”

Maar dat is nog niet alles, want namens Grandinote zal Magri Massimiliano hoogstpersoonlijk aanwezig zijn om de Shinai integrated full duo mono klasse A versterker bij te staan. “Op die apparatuur maakt musicoloog Wouter Joseph Smekens bezoekers wegwijs in de wondere wereld van de klassieke muziek. Zo zal hij het onder meer hebben over de 18e eeuwse componist Georg Philipp Telemann (1681-1767), de high end audiofanaat van zijn tijd.”

De Concept Design première vindt plaats op de Vogelzangstraat 22 in Massenhoven.

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Hifi op budget - tot 50.000 euro
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »