NIEUWSBeats

Beats remastered Studio hoofdtelefoon


Redactie HiFi.nl | 21 september 2013 | Fotografie Fabrikant | Beats

Het is misschien wel het bekendste hoofdtelefoonmerk ter wereld: de door hip hop mogul Dr. Dre en platenbaas Jimmy Iovine op de markt gebrachte Beats. Dé topper in het assortiment is zonder twijfel de Studio. En deze heeft - om in muziektermen te blijven - een complete remastering ondergaan.

De nieuwe Studio is namelijk helemaal opnieuw ontworpen en vormgegeven. Volgens Beats is de New Studio “lichter, sterker en comfortabeler dan zijn beroemde voorganger”. De hoofdtelefoon heeft “een nog nauwkeuriger geluid, Adaptive Noise Canceling, een oplaadbare accu met een speelduur tot twintig uur en Remote Talk. Deze hoofdtelefoon biedt je alle energie en opwinding die je van Beats mag verwachten, plus een krachtig en opnieuw ontworpen geluid”.

Beats is bij het opnieuw vormgeven van de Studio uitgegaan van een fraaie sportauto. “Daarop zijn al onze keuzes afgestemd. We hebben de nieuwe Beats Studio gestroomlijnd met gebogen lijnen, gladde oppervlakken en geen zichtbare schroeven.”

Volgens de fabrikant is het gewicht van de geremasterde versie dertien procent lager dan dat van zijn illustere voorganger. “We gaven de nieuwe Studio een lichtere, sterkere en comfortabelere hoofdband en ontwikkelden zachtere oorschelpen met een ergonomische oorkussen om een flexibelere en betere pasvorm voor ieder type hoofd te realiseren. Zodat je de muziek helemaal voor jezelf kunt houden.”

De nieuwe Studio is verkrijgbaar in het wit, zwart en rood en heeft een adviesprijs van 299,95 euro.

EDITORS' CHOICE