NIEUWSLinn

Vandaag Linn Lounge presents… The Doors bij Beter Beeld & Geluid


Redactie HiFi.nl | 03 oktober 2013 | Linn

De Linn Lounge sessies zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip in audioland. Meerdere speciaalzaken zijn aangedaan met muziek in de hoogst mogelijke kwaliteit, dat wordt afgespeeld op apparatuur van het Schotse Linn.

Na eerder succesvolle avonden bij Beter Beeld & Geluid met bijvoorbeeld Mark Knopfler, Mumford And Sons en R.E.M. in de hoofdrol, is het donderdag 3 oktober de beurt aan The Doors. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom bij de vestiging van Beter Beeld & Geluid in Hilversum.

“Tijdens een gezellige avond met lekkere hapjes en drankjes wordt de muziek beluisterd van deze band en hoor je over diens historie en ontwikkeling”, leggen Bjorn, Garmt en Jan van Beter Beeld & Geluid het concept van Linn Lounge uit.

“Laat je door ons op een psychedelische reis meenemen, al luisterend naar The Doors in de hoogst mogelijke kwaliteit beschikbaar - op een Linn systeem in Studio Master kwaliteit. Hoor alle songs exact zoals deze zijn opgenomen terwijl we je de soms wilde verhalen over de meest controversiële en invloedrijke rock band van de 60’s vertellen.”

De heren van Beter Beeld & Geluid zullen tijdens de avond ook proberen vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld de muziek, opnames en gebruikte apparatuur. Natuurlijk is het ook mogelijk je eigen muziek te beluisteren op een Linn geluidssysteem. “Dus breng gerust je USB stick mee”, besluit het drietal.

Het aantal plaatsen is wel beperkt, dus Bjorn, Garmt en Jan verzoeken wel plaatsen te reserveren. Dat kan door een mail te sturen naar info@beterbeeldengeluid.nl of even te bellen met 06 46 22 65 86. Je vindt Beter Beeld & Geluid op de 1e Oosterstraat 2 in Hilversum.

In de winkels van Beter Beeld & Geluid in Hilversum en Zevenbergen kun je overigens ook terecht voor de merken Harbeth en Wilson Beneth, waarvan Beter Beeld & Geluid de Nederlandse importeur is. Tijdens X-fi Audioshow 2013 in Veldhoven vroegen we Garmt naar het hoe en wat van deze twee Britse merken.

EDITORS' CHOICE