NIEUWSSony

Sony introduceert alles-in-een hoofdtelefoons


Redactie HiFi.nl | 22 september 2013 | Sony

Met de nieuwe WH-serie komt Sony met een hoofdtelefoon die meer is dan alleen een hoofdtelefoon. De NWZ-WH303 en NWZ-WH505 verenigen namelijk drie producten in één. De twee modellen herbergen namelijk een mp3-speler en zijn ook te gebruiken als surround sound speaker.

Beide hoofdtelefoons kunnen als over-ears worden gebruikt maar zijn met één druk op de knop zijn ze ook als surround sound speaker te gebruiken. Muziek kan afgespeeld worden vanaf de ingebouwde Walkman, of vanzelfsprekend vanaf externe apparaten.

De hoofdtelefoons zijn voorzien van drivers die je kan instellen voor dynamisch basgeluid of helder midden- tot hoog bereik naar gelang de muziek. In de WH505 huist een 40mm dome driver. De driver in de WH303 is 30mm.

De NWZ-WH303 heeft een opslagcapaciteit van 4 Gb, terwijl op de NWZ-WH505 het viervoudige past. Volgens Sony kan de geïntegreerde muziekspeler tot twintig uur muziek afspelen op een opgeladen batterij. Drie minuten laden volstaan om een uur naar muziek te luisteren. De NWZ-WH505 biedt een opslagcapaciteit van 16 GB, waar die bij de WH303 4 GB bedraagt.

De Sony Walkman NWZ-WH303 kost 119 euro en is verkrijgbaar in zowel witte en zwarte uitvoering. De 199 euro kostende Walkman NWZ-WH505 komt enkel in zwarte uitvoering beschikbaar.

EDITORS' CHOICE