NIEUWSKlipsch

Klipsch slaat handen ineen met Kings Of Leon


Redactie HiFi.nl | 02 oktober 2013 | Klipsch

Fabrikant Klipsch en rockband Kings Of Leon zijn een samenwerking aangegaan. De Amerikaanse luidspreker- en hoofdtelefoongigant heeft zich verbonden als hoofdsponsor aan de wereldtour van de wereldberoemde band rond de broers en neef Followill.

Die tour volgt op de recente release van het zesde studioalbum Mechanical Bull van Kings Of Leon. Het is voor beide partijen het eerste partnerschap dat wordt aangegaan. Naast het hoofdsponsorschap van de tour, zal Klipsch - dat recent het Stadium dock lanceerde - ook een aantal evenementen met Caleb, Nathan, Jared en Matthew Followil organiseren. Daarbij moet gedacht worden aan kleinere, intieme shows of meet and greets met de stadionrockband.

Inmiddels zijn enkele data bekend voor de komende weken in de Verenigde Staten, maar naar verwachting worden deze maand meer data aangekondigd. Of Kings Of Leon ook naar Nederland komt, is nog niet bekend. Mocht dat gebeuren, dan verwacht Dick van Geest van Klipsch-importeur Mika Distribution dat ook in ons land een actie wordt opgezet.

EDITORS' CHOICE