NIEUWSLinn

Linn Lounge presents… Eagles bij Beter Beeld & Geluid


Redactie HiFi.nl | 10 november 2013 | Linn

Linn Lounge behoeft voor bezoekers van HiFi.nl natuurlijk geen enkele introductie meer. Op donderdag 14 november kun je bij de vestiging van Beter Beeld & Geluid in Zevenbergen terecht voor Linn Lounge presents… Eagles.

Nadat eerder bijvoorbeeld Mumford & Sons, R.E.M. en begin oktober nog The Doors centraal stonden, is het nu de beurt aan de band die begon als begeleidingsband van Linda Rondstadt, maar zou uitgroeien tot één van de meest succesvolle (country)rockbands aller tijden.

Tijdens Linn Lounge presents… Eagles zal de muziek van de band in de hoogst mogelijke kwaliteit worden afgespeeld. Niet alleen doordat prachtige apparatuur van Linn wordt ingezet, maar zeker ook omdat enkel opnames in Studio Master kwaliteit worden afgespeeld. Daardoor zal zelfs de grootste Eagles-fan waarschijnlijk voorheen verborgen details in de opnames kunnen waarnemen.

Daarnaast staat het bezoekers van de avond vrij om ook hun eigen meegebrachte muziek af te spelen op het geluidssysteem van Linn, dus neem voor je USB stick mee.

Aanmelden voor Linn Lounge presents… Eagles is verplicht en kan via info@beterbeeldengeluid.nl of telefonisch op 96 46 22 65 86. Björn, Garmt en Jan hopen je donderdag 14 november vanaf 19 uur te mogen verwelkomen op de Looierij 11 in Zevenbergen.

Kijk voor meer informatie op de website van Beter Beeld & Geluid.

EDITORS' CHOICE