NIEUWSWilson Audio

Audioprimeurs bij jubileumshow Chattelin


Redactie HiFi.nl | 19 november 2013 | Wilson Audio

Chattelin Audio Systems in Den Haag bestaat vijf jaar, en viert dat in het weekend van 22, 23 en 24 november met een jubileumshow waarbij meerdere audioprimeurs hun opwachting zullen maken.

Zo beleeft bijvoorbeeld de Wilson Audio Duette 2 luidspreker zijn debuut, maar er staat nog veel meer op het programma. 


“Er wordt al veel over geschreven in de internationale vakbladen en de verhalen liegen er niet om; de nieuwe Wilson Duette 2 luidsprekers zijn baanbrekend goed en ook nog eens geschikt voor kleinere ruimtes”, meldt Peter Chattelin. “Deze positieve klanken zijn ook ons ter ore gekomen, vandaar dat wij samen met importeur Audiac er alles aan doen om ze op tijd binnen te halen om de viering van ons vijfjarig bestaan nog meer kracht bij te zetten.”

Klik op de uitnodiging voor het volledige programma

Naast de Wilson Audio Duette 2 demonstreert Chattelin AS tijdens het jubileumweekend ook met de Marten Bird 2 luidsprekers, terwijl van Spectral de nieuwe Reference standard 300 eindversterker ingezet wordt. “Net als tijdens de recent gehouden en succesvolle Triple Musical Days wordt opnieuw gebruikgemaakt van één à twee externe panden in de Anna Paulownastraat voor demonstraties. En live muziek is de kern van ons bedrijf, daarom zijn we trots dat zangeres Margriet Sjoerdsma van de partij is tijdens deze dagen", besluit de naamgever van de Haagse speciaalzaak.

Kijk voor meer informatie over de Chattelin jubileumshow op de website van Chattelin AS, of bekijk de Facebookpagina van de speciaalzaak. Je vindt Chattelin Audio Systems op de Anna Paulownastraat 58 in Den Haag.

EDITORS' CHOICE