NIEUWSLinn

Nederlandse primeur Linn Klimax Exakt bij Beter Beeld & Geluid


Redactie HiFi.nl | 15 november 2013 | Linn

Beter Beeld & Geluid heeft op donderdagavond 21 november de Nederlandse primeur van de nieuwe Linn Klimax Exakt. In de vestiging Hilversum van de speciaalzaak vindt dan een bijzondere demonstratie van het nieuwe systeem, met een prijskaartje van 60.500 euro, plaats.

“Door integratie van digitaal/analoog omzetting in de speaker zelf, actieve aansturing en streaming in één enkele nieuwe technologie, heeft Linn met Exakt de luidspreker omgetoverd tot een intelligente, opwaardeerbare bron”, laten Bjorn, Garmt en Jan van Beter Beeld & Geluid weten. “Exakt elimineert de verliezen die worden veroorzaakt door analoge wisselfilters, corrigeert voor de minimale variaties in luidsprekereenheden en optimaliseert de prestaties van de luidsprekers in uw kamer.”

De Nederlandse primeur van de Linn Klimax Exakt is op donderdagavond 21 november in de Hilversumse vestiging van Beter Beeld & Geluid. “Tijdens een sfeervolle show is ook een medewerker van Linn UK aanwezig om ruime uitleg over dit nieuwe product te geven”, laat de speciaalzaak weten.

Het programma voor 21 november is als volgt:
19.00 uur Ontvangst
19.30 uur Aanvang demonstraties
21.30 uur Hapje/drankje
22.30 uur Afsluiting

Via deze website kun je je kaart voor donderdagavond 21 november gratis bestellen. Liever een persoonlijke demo om Klimax Exakt te beluisteren op 22 of 23 november, bezoek dan respectievelijk deze pagina voor de 22ste, en deze voor de 23ste. Voor meer informatie kun je ook bellen naar 06 46 22 65 86, of mailen naar info@beterbeeldengeluid.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van Beter Beeld & Geluid of bekijk de twee filmpjes hieronder.

EDITORS' CHOICE