NIEUWSJBL

JBL Pulse Bluetooth speaker combineert licht en geluid


Redactie HiFi.nl | 29 oktober 2013 | JBL

JBL introduceert een opmerkelijk maar geinig Bluetooth speakertje: de Pulse. Een mini LED-lichtshow met "ruimtevullend JBL-geluid" om je feestje luister bij te zetten.

De Pulse streamt via Bluetooth muziek vanaf elk draagbaar apparaat. Hij hoeft niet ingeplugd te worden en kan dus overal mee naar toe. De draagbare speaker moet zo'n tien uur muziek leveren, of vijf uur de combi muziek- en lichtshow aankunnen.

Voor de show, die ons in onderstaand promo-shot toch enigszins belachelijk aandoet, zijn er in aanpasbare lichtthema's voorzien; "De keuzes om muziek op een creatieve wijze te matchen met de lichtshow op basis van patronen, helderheid en kleur zijn legio; van vijf voorgeprogrammeerde lichtthema's tot veel meer downloadbare mogelijkheden. De speaker biedt volop visuele en akoestische entertainment en dit alles door één aanraking."

"JBL Pulse zal de manier waarop je geniet van muziek veranderen" aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager Harman Consumer Nederland. "Je zult versteld staan ​​hoe overweldigend de luisterervaring kan zijn, met een lichtshow die perfect is afgesteld in helderheid en kleur op het ritme van de muziek."


Prijs en beschikbaarheid
De JBL Pulse is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 199 euro. Ga voor meer informatie (of aanschaf) naar de website.

EDITORS' CHOICE