NIEUWS

Open Dagen Audio21


Redactie HiFi.nl | 03 november 2013

Aan de rand van de Veluwe (in Wapenveld, nabij Zwolle) bestiert Mark van Braam een hifiwinkel genaamd Audio21, vanuit het voormalig jachthuis van een naastgelegen landgoed. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 november kun je er eens kennismaken, omdat er dan een aantal luistershows op de planning staan. Hij waarschuwt je wel: "De ware liefhebbers worden onherroepelijk meegesleept wanneer de muziek wordt afgespeeld met de audiotoestellen die Audio1 verkoopt."

Tijdens deze open dagen houdt Audio21 intieme luistersessies op verschillende, schitterende installaties. Muziekliefhebbers, audiofielen en andere geďnteresseerden kunnen vrijblijvend binnenwandelen om de unieke sfeer en ambiance van muziek luisteren te gaan ervaren. Breng ook gerust je eigen muziek mee. “Uiteindelijk zal er in de twee luisterkamers hopelijk een sprookjesachtige setting gaan ontstaan waar stress en hectiek volledig tot het verleden behoren.”

((c) tiepes.nl

De deuren van het Wapenveldse jachthuis zijn deze twee audiodagen geopend tussen 10.00 en 18.00 uur. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Audio21 is onder andere dealer van de merken Acoustic-solid, Amphion, Blumenhofer-acoustics, Magico, Pathos, Synthesis, Sugden en Van de Leur.

AUDIO21
Groteweg 21
Wapenveld
t. 06-26.04.85.06
e. www.audio21.nl

EDITORS' CHOICE